Starity

Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben

2012. október 29. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Geszti Péter szerint Zámbó Krisztián nem tehetsége miatt van még mindig a versenyben.

hirdetés
Geszti szerint Krisztiánt Jimmy rajongói tartják versenyben
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Szombat este Malek Miklóstól és Geszti Pétertől is kemény kritikákat kapott Zámbó Krisztián, miután elénekelte Tina Turner dalát, a Goldeneye-t.

„James Bond általában megmenti a világot, de úgy érzem, ha a zenei világnak lennél te a James Bondja, akkor ez a világ elveszett. Gyenge volt, erőtlen és hamis” – vélekedett Malek, majd Geszti is egyetértett vele: „Nem felfelé szálló ágban vagy, ez a probléma. Még mindig egy beváltatlan ígéret maradtál. Ez gáz.”

A mentor a Blikknek elmondta, hogy szerinte Krisztián nem tehetsége, hanem apja rajongói miatt van még versenyben: „A közönség szavaz, mi pedig elviseljük a népszerűséget, vagy a népszerűtlenséget. Krisztián annyira gyengén énekelt, hogy azt gondolom, csak az a svung viszi őt tovább mindig, amit a családból hozott, nem pedig a teljesítménye. Az édesapja rajongói szavaznak rá – mondta, de reméli, hogy Krisztián a jövőben jobban fog teljesíteni. – De nem akarom őt bántani ezért, ugyanakkor adásban is elmondtam a véleményemet, hogy ő nem felszálló ágban van. Mégis, ő egy versenyző, az a dolga, hogy küzdjön, ezt pedig nagyon helyesen teszi, miközben nem antipatikus. Azt gondolom, most már rendesen kell énekelni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek