Starity

Leighton Meester provokatív fotósorozathoz állt modellt

2012. október 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millió csalódtak a Gossip Girl sztárjában, amikor meglátták legújabb fotósorozatának a képeit a novemberi Flaunt Magazinban.

hirdetés
Leighton Meester provokatív fotósorozathoz állt modellt

Leighton Meester, Blair Waldorfként mindig is a kifinomult öltözetéről, nőies megjelenéséről volt híres. A színésznő a legújabb fotósorozatában, ami a Flaunt Magazin novemberi számához készült egy kicsit sem ezeket a fogalmakat képviseli. Sokkal inkább illik rá az az egy szó, hogy provokatív.

Meestert már rövid hajjal láthatjuk a fotókon, ahol egyedüli nőként két meztelen férfi Louboutin-cipőben a kegyeiért harcol. Egy másik képen pedig csupán egy szőrme takarja el a felső testét. És van, ahol egy másik nő nyúl be a színésznő zakója alá.

Leighton és a Flaunt Magazin készítői biztosan szexi hatást szerettek volna kelteni a képekkel, de a rajongók máshogy látják. Rengetegen kiábrándítónak és erkölcstelennek tartják, hogy már imádott színésznőjük is belement ilyen fotósorozatban. Mások viszont úgy gondolják, hogy a rajongók összekeverik Leightont és a karakterét. Ráadásul a színésznő előélete koránt sem makulátlan, 2009-ben szivárgott ki egy szexvideó az interneten a 18 éves Leightonról. És a GQ-nak sem akármilyen képeket sikerült készítenie 2009 decemberében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek