Starity

Gordon Ramsay és Russell Brand együtt szurkoltak

2012. november 01. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két híresség csatlakozott Victoria Beckhamhez és a Beckham gyerekekhez, hogy együtt szurkoljanak Davidnek.

hirdetés
Gordon Ramsay és Russell Brand együtt szurkoltak

David Beckham szert tett néhány extra szurkolóra, amikor ő és a csapata, az L.A. Galaxy vasárnap a Seattle Soundersszel mérte össze az erejét.

A Beckham család mellett (a felesége Victoria és három fia, Brooklyn (13), Romeo (10), és Cruz (7) , valamint a 15 hónapos kislány, Harper) két másik brit híresség is ott ült a lelátón: Russell Brand és Gordon Ramsay, akik a család mellett foglaltak helyett a VIP-részlegben.

A „Pokol Konyhája” sztárja a feleségét, Tanát és a gyermekeit is magával hozta, hogy megnézzék a meccset a carsoni Home Depot Centerben. Ramsay maga is profi focista volt korábban, mielőtt még híres szakács lett volna belőle, így őt különösen érdekelte a meccs.

A komikus Russell Brand kicsit összemelegedett Ramsayvel, de igazából a kicsi Harper volt az, aki a nap sztárja lett az imádnivaló narancssárga ruhácskájában. Ennek az illusztris támogatásnak köszönhetően a Galaxy 1:0-ra megverte a Seattle-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek