Starity

A TV2 újra levetíti az Árva angyalt

2012. október 31. 17:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni és William Levy leghíresebb és legsikeresebb közös sorozata, az Árva angyal visszatér a TV2-re, méghozzá a délutáni idősávba.

hirdetés
A TV2 újra levetíti az Árva angyalt

Talán senkinek sem kell bemutatni a Maite Perroni és William Levy főszereplésével készült mexikói telenovellát, az Árva angyalt (Ciudado con el Ángel), mellyel a két sztár hazánkban óriási rajongótáborra tett szert. Valószínűleg nemcsak a történetnek tudható ez be, hanem a két főhősnek is. Sokan el is hitték, hogy a valóságban is egy párt alkotnak, vagy ha nem is egy pár, de romantikus szálak húzódtak köztük.

Mivel már Maite harmadik sorozata, a Marichuy – A szerelem diadala hazánkba is megérkezett már, így sokan felfedezhetnek hasonlóságokat az Árva angyal és a Marichuy között. Mindkettőben árvának és szegénynek hittük őt, sőt mindkettőben árvaházban nevelkedett, az édesanyja mindkettőben gazdag, és talán a legfontosabb, hogy mind a kettőben William Levy volt a partnere, sőt, a magyaroknak hála, még a keresztnevük is ugyanaz lett.

Ugyanúgy, mint először, most is a TV2 vetíti majd le, csak ezúttal délután lesz, pontosabban 14.55-től. Az is lényeges, hogy nem egyórás epizódok lesznek, hanem csak félórásak. Mindez pedig november 14-étől esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek