Starity

Heidi Klum elhalasztotta a Halloween-partiját

2012. november 01. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke modell a Sandy-hurrikán miatt elhalasztotta a Halloween-partiját, de már a karácsonyi buliját tervezi

hirdetés
Heidi Klum elhalasztotta a Halloween-partiját

Heidi Klum korán fogasra akasztotta a Halloween-jelmezét. Miután a Sandy-hurrikán hatalmas pusztítást okozott a keleti parton, a 39 éves szupermodell úgy döntött, hogy elnapolja a minden évben megrendezett Halloween-partiját.

„Remélem, hogy ti és a szeretteitek biztonságban vagytok New York City környékén ezután a pusztító vihar után – mondta Klum egy nyilatkozatban. – Egyértelmű ok miatt elhalasztom a holnap estére tervezett Halloween-partimat.”

Klum 2012-es Halloween-buliját október 31-én rendezték volna New Yorkban. A Project Runway műsorvezetője még meg is mutatta a jelmezét a Us Weekly magazinnak – ez évben Kleopátrának, a Nílus királynőjének öltözött volna.

De a négygyermekes egyedülálló anyuka máris a következő partiját tervezi: „Remélem, hogy rövid időre kell csak elhalasztanom a partit... talán egy nagyon Szellemes Karácsonyunk lesz? – mondta. – Remélem, mindenki megérti és biztonságban marad.”

Twitteren is megosztotta a hírt a követőivel és feltett egy fotót magáról, ahogyan a Sandy távozását követő kihalt utcán sétál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek