Starity

Victoria's Secret Fashion Show 2012 — megvannak a modellek!

2012. november 05. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár hivatalossá vált, hogy kik fognak részt venni az év legdrágább és legszexisebb divatbemutatóján! Todd Thomas, a VS Casting direktora nyilvánosságra hozta a szereplő modellek kilétét... Íme!

hirdetés
Victoria's Secret Fashion Show 2012 — megvannak a modellek!

Azt már régebben is biztosra tudni lehetett, hogy az összes Victoria's Secret-angyal részt fog venni a bemutatón – azok is, akik csupán pár hete, hónapja adtak életet kisbabáiknak, mint például Adriana Lima, Alessandra Ambrosio vagy Lily Aldridge. A többi angyal, azaz Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson és Erin Heatherton szintén biztos befutó.

Sajnálatos módon az egzotikus szépségű Chanel Imantól visszavették angyalszárnyait, túlságosan vékony alkata maitt ugyanis rossz példát mutatna lányok millióinak.

Ám kik fognak még fellépni az angyalok mellett? Íme!
Isabeli Fontana – a brazil modell már 10 éve minden évben felvonul a divatbemutatón. Modellügynöksége jelentette be, hogy idén is ott lesz.
Karlie Kloss, Lily Donaldson, Jacquelyn Jablonski
– Todd Thomas jelentette be őket a Twitterjén.
Jessica Hart, Elsa Hosk
– a Pink vonal vezető arcaira számítani lehetett, hogy felvonulnak a show-n.

Olyan topmodellek, mint Emanuela De Paula, Monica Jagaciak, Lais Ribeiro, Bregje Heinen, Toni Garrn, Joan Smalls, Arlenis Sosa Pena és Keke Lindgard is jelen lesznek a bemutatón.

És következzenek azok a topmodellek, akik nagy eséllyel részt vesznek a show-n, de még nem hozták nyilvánosságra neveiket: Sara Sampaio, Palvin Barbara, Shanina Shaik, Izabel Goulart, Jessica Clarke és Magdalena Frackowiak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek