Starity

Három új sorozat is visszatér januárban!

2012. november 07. 17:05   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az USA bejelentette, hogy a téli szezonban visszatér három sikeres sorozata, a White Collar, a Suits és a Doktor D.

hirdetés
Három új sorozat is visszatér januárban!

Az Öltönyösök második évadja, amelynek Gabriel Macht és Patrick J. Adams a sztárjai, hat új epizóddal tér vissza január 17-én. Az első évadban egy kábítószer-üzlet kudarcbafulladása után Mike Ross, a brilliáns, kibukott főiskolás azon találja magát, hogy Harvey Specterrel dolgozik együtt, New York legjobb ügyvédei között. A történet rengeteg izgalmat és persze humort ígér. A drámai jogi sorozat volt az egyik legjobban teljesítő a nyáron, a felnőtt korosztály (18-49 évesek) körében. Az évadzáró finálé a becsült adatok szerint 6. 500. 000 millió nézőt ültetett le a képernyő elé.

Bár a hazai csatorna, az RTL ll műsorára tűzte a második évadot, Amerikában már a negyedik évadnál tartanak a sorozat nézői. A Nagy Svindli is újra startol az új évad második felével, méghozzá január 22-én. A sorozat két főszereplője, Tim DeKay és Matt Bomer, akik többeket is megdöbbentettek a félévzáró epizódban, hamarosan újra kamerák elé állnak. A történet röviden: a hírhedt, fehér galléros bűnöző, másnéven Neal Caffrey beleegyezik, hogy segít az FBI-nak elkapni néhány bűnözőt, cserébe nem kell börtönbe vonulnia a tettei miatt.

A Necessary Roughness, másnéven Doktor D is öt új epizóddal fog debütálni a jövő év elején, pontosabban január 23-án. A sorozat sztárja, Callie Thorne, a Long Island-i pszichoterapeuta élete összeomlik, amikor megtudja, hogy a férje megcsalta őt. Teljesen elmerül a munkájában, mikor Dr. Dani felfedezi, és a segítségét kéri. Sportolók, politikusok és sok más ember problémáját kell megoldania, miközben egyedülálló anyaként két tizenévest próbál felnevelni.

Tehát a következő évben sem kell lemondanunk kedvenc sorozatinkról, mert sok újdonság kíséretében egytől-egyig visszatérnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek