Starity

Megjelent a Girls' Generation legújabb videoklipje

2012. november 08. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy népszerűségnek örvendő kilenc tagú koreai lánybanda, a Girls' Generation október 31-én tette közzé legújabb videoklipjét, amit a Flower Power című dalukhoz készítettek.

hirdetés
Megjelent a Girls' Generation legújabb videoklipje

Néhány nappal a premier előtt adtott egy kis ízelítőt új dalából és videoklipjéből a híres koreai lánybanda, a Girls' Generation, majd október 31-én mindenki számára elérhetővé tették a kisfilmet, amit a Flower Power című dalukhoz készítettek, és a dal tánc verziójával is meglepték rajongóikat.

Az új szerzemény a hatodik japán kislemezükön foglal helyet, mely szintén a Flower Power címet kapta és amin összesen három dal kapott helyet: a Flower Power, a Beep Beep és a Girls' Generation II Smash-Up. A lányok új kislemeze november 21-én jelenik digitális formátumban és remélik, hogy ez is hasonlóan jó eredményket fog elérni, mert előző kislemezük az Oh! / All Me Love Is For You az első helyet foglalta el az Oricon-listákon.

A lányok azonban még mindig gőzerővel dolgoznak, mert második japán stúdióalbumukat november 28-án dobják piacra Girls' Generation Ⅱ 〜Girls & Peace〜 címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek