Starity

Február 5-én folytatódik a Kasszasiker

2012. november 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg dolgot hallhattunk már a sorozat jelenleg is készülő második évadáról, azt azonban csak találgatni lehetett, hogy mikor is fog debütálni. De a rajongóknak nem kell tovább várniuk, mivel az NBC bejelentette, hogy mikor lesz látható a sorozat folytatása a televíziókban.

hirdetés
Február 5-én folytatódik a Kasszasiker

Március környékén már világos volt, hogy a Smash-nek, a vandonatúj musicalsorozatnak lesz folytatása, mivel az NBC elégedett volt a nézettséggel. Nemsokára azt is megtudhattuk, hogy a második széria forgatókönyvét már nem Theresa Rebeck, hanem Josh Safran fogja készíteni, mert Theresa a rendezéssel adódó gondok miatt kilépett. Az új forgatókönyvíró pedig, aki egyébként a Gossip Girl producere, négy szereplőt meneszt a sorozatból, név szerint Dev-et, Ellist, Frank-et és Michaelt, akik helyébe három újonc lép majd, akik valószínűleg mind kórustagok lesznek, továbbá olyan pletykák is keringenek, hogy Karen-re ismét rátalál majd a szerelem.

Ezek után a rajongók tűkön ülve várják a folytatást, és szerencsére most már megvan a biztos információ is arról, hogy meddig kell még várniuk, ugyanis október 30-án az NBC nyilvánosságra hozta a hírt, miszerint a sorozat második évadjának premierje 2013. február 5-én lesz. Arról azonban egyelőre semmit sem lehet tudni, hogy hazánkban folytatódik-e a Kasszasiker, bár egyesek szerint több, mint valószínű, hiszen a Magyar Televízió nem szokta félbehagyni sorozatait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek