Starity

Taylor Swift főállású anyuka szeretne lenni

2012. november 04. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves country-csillag legnagyobb álma, hogy megtalálja a megfelelő partnert, akivel majd családot alapíthat a jövőben.

hirdetés
Taylor Swift főállású anyuka szeretne lenni

Taylor Swift magánélete nem éppen zökkenőmentes, hiszen a férfiak számtalanszor okoztak már neki csalódást. Egy-egy csődbe ment kapcsolat után az énekesnő legtöbbször dalaiban önti ki szívét, azonban a sok kudarc után még mindig nincs elkeseredve és nagy lelkesedéssel keresi a Nagy Őt, aminek elmondása szerint nyomós oka van.

A country-sztár jelenleg egyik legnagyobb álmát éli, azonban másik nagy vágya, hogy egy nap megtalálja élete szerelmét, akivel majd összeköthetik életüket és családot alapíthatnak.

„Szerintem az egyik legszebb és leglenyűgözőbb küldetés az életben megtalálni azt a személyt, akivel közös életet kezdhetsz. Hatalmas álmom, hogy egyszer főállású anya legyek és megtegyek mindent a gyerekeimért. Egy nap biztosan sikerül. Ez az egyetlen másik dolog, ami annyira izgalmas számomra, mint az, amit most csinálok.” – árulta el jövőbeli terveit Taylor a Cosmopolitan magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek