Starity

Hamarosan lezajlik az American Music Awards

2012. november 06. 19:07   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokat várnak a szervezők az 40. American Music Awardstól, hiszen rengeteg előadót felkértek már arra, hogy lépjenek fel a november 18-án lezajló eseményre.

hirdetés
Hamarosan lezajlik az American Music Awards

Nagy a felhajtás a 2012-es American Music Awards körül. Épp a minap erősítette meg fellépését Justin Bieber, Usher, Ke$ha és a No Doubt. Mellettük még P!nk, Taylor Swift, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Carrie Underwood, Pitbull, és a Linkin Park fogja biztosan szórakoztatni a közönséget.

Nicki Minaj és Rihanna a díjátadó két nagy esélyese, mindketten 4-4 jelöléssel rendelkeznek. Szorosan a nyomukban van Drake, Justin Bieber, Usher, a Maroon 5 és a One Direction 3-3 jelöléssel. Még az élmezőnyben jár Pitbull és Carrie Underwood, akik fejenként 2 díjra lettek jelölve.

Az év előadója címért Justin, Drake, Katy Perry, Rihanna és a Maroon 5 versenghet, míg a szervezők az év új előadója díjra J. Cole-t, Carly Rae Jepsent, Gotyét, a fun.-t és a One Directiont tartották érdemesnek.

Idén egy új kategória került bevezetésre: 2012-től fogva lehet szavazni a legjobb electro dance előadókra. Ez évben David Guetta, Calvin Harris és Skrillex lett a kategóriában jelölve.

A teljes lista itt található.

A díjátadó november 18-án zajlik le az ABC közvetítésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek