Starity

Pornóajánlatot kapott Miley Cyrus

2012. november 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus legutóbbi, Decisions című klipje annyira megihletett egy pornós céget, hogy megkeresték az énekesnőt egy kecsegtető ajánlattal.

hirdetés
Pornóajánlatot kapott Miley Cyrus

Miley Cyrus Borgore-ral közös videóklipje beindította a sex.com fejeseinek fantáziáját, és bőkezű ajánlattal keresték meg az egykori Disney-sztárt – értesült a TMZ.

A cég levele szerint Miley-nak egy softcore leszbikus jelenetben kellene szerepelnie Jessie Andrews pornócsillaggal, aki egyébként a Decisions című klipben is szerepel. Martin Ellison, a cég marketing igazgatója igencsak körbeudvarolta Miley-t a levélben, állítása szerint a Decisions előzetesét megtekintve a cég vezetői eldobták magukat, hogy az énekesnő és Jessie mennyire szexin néznek ki együtt.

A klipben ugyan Miley saját vőlegényével, Liam Hemsworth színésszel vált forró csókot, a cég azonban szeretné újraforgatni a videót softcore leszbikus pornó változatban. A sztárnak még a választás teljes szabadságát is megelőlegezték, így csak rajta múlik, mi lesz a klipben.

Az ajánlattal állítólag már Jessie képviselőit megkeresték, aki bele is egyezett a pornó remake-be. Nyilván a felajánlott 1 millió dollár is kellőképpen motiválta a döntésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek