Starity

Justin Bieber-szexbaba készült — nem csak lányoknak

2012. november 06. 19:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Just-In-Beaver fantázianéven dobta piacra a Pipedream Products nevű cég a szexbabát, melyet fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlanak.

hirdetés
Justin Bieber-szexbaba készült — nem csak lányoknak

A cég a korábbi peres ügyekből tanulva, apró névmódosítással dobta piacra legújabb termékét, melyet ezúttal Justin Bieberről mintáztak. A cég megvárta azt is, hogy Bieber betöltse 18. életévét is, hogy az esetleges pereskedőknek megnehezítsék a dolgukat, ugyanis Miley Cyrus nem volt még 18 a róla mintázott baba megalkotása idején.

A dobozon a „Végre 18!”, illetve a „Játékfiúd akarok lenni” szlogenekkel próbálják eladni a baseballsapkás, mikrofonos szexbabát.

Mivel a babát fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlják, a „Nem vagyok meleg (csak egy kicsit)” szlogen is felkerült a dobozra. A baba külön érdekessége, hogy olyan szájat kapott, amilyet csak a guminők szoktak. A kínai gyártású baba állítólag anatómiailag pontos – az már más kérdés, hogy vajon honnan lenne erre vonatkozóan pontos információjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek