Starity

Nicole Scherzinger egyelőre nem szeretne trónörököst

2012. november 07. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Factor gyönyörű mentora elárulta, jelenleg a karrierje a legfontosabb.

hirdetés
Nicole Scherzinger egyelőre nem szeretne trónörököst

Mióta Hamilton és Scherzinger egy párt alkot, folyamatosan azt találgatják, vajon mikor vállalnak közös gyereket. Nos, az énekesnő a Marie Claire riporterének elárulta, egyelőre nem szeretne babát.

„Nem akarom, hogy most gyerekem legyen – kezdte. – Amikor anya leszek, nem akarok egy lenni azok közül az anyák közül, akiknek bébiszittereik vannak. Igazából, lehet lesznek bébiszittereim – soha ne mondd, hogy soha –, de nem akarom, hogy valaki más nevelje fel a gyermekeim. Szerintem talán öt év múlva megfelelő lesz az időzítés, hogy gyermekáldás elé nézzek, de azt gondolom, bármikor akarom, hogy megtörténjen, meg fog történni. Most a karrieremre koncentrálok.”

Az egykori Pussycat Doll az beszélgetés során mesélt még gyermekkoráról, a pénzről és a kapcsolatáról is. „Ha arra gondolok, hogy elvesztem a szerencsém, megrémít, mert a semmiben nőttem fel. Nem engedhettük meg a luxust, hogy évkönyvet kapjak, az iskolai fotókat vagy bármi hasonlót. Anyukám minden ruhámat turkálókban vagy garázsvásárokon szerezte.”

„Lewis és én egy csapat vagyunk, és valóban ott vagyunk egymásnak – mondta. – Tudom, hogy rengeteg kapcsolat van. Például Kanye és Kim – nos, ők tökéletesek a kamerák előtt. Lewis és én egy kicsit diszkrétebbek vagyunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek