Starity

Apja dalával készül a párbajra Zámbó Krisztián

2012. november 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zámbó Krisztián azzal a céllal jelentkezett az X-Faktorba, hogy bebizonyítsa, hogy képes kilépni apja árnyékából és önállóan sikereket elérni, ám a jelek szerint már nem olyan biztos a dolgában.

hirdetés
Apja dalával készül a párbajra Zámbó Krisztián
Fotó: Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Úgy tűnik, már maga Zámbó Krisztián sem igazán hiszi, hogy képes édesapja neve nélkül boldogulni. A nyári válogatón apja, Zámbó Jimmy slágerével küzdötte be magát a legjobbak közé, ám az élő showk kezdete óta nem volt olyan adás, hogy ne kapott volna negatív megjegyzéseket a mentoroktól. Már azon is elgondolkodott, hogy feladja a versenyt, ám úgy tűnik, inkább taktikát váltott- írja a Blikk.

Bár Geszti Péter már az előző adás után is úgy vélekedett, hogy Krisztián reményeit apja rajongótáborának szavazatai tartják életben, a szombati adásban az énekes újra felbosszantotta a mentort azzal, hogy a Dance With My Father című dalt adta elő.

„Egy dolgot hadd kérjek, Krisztián, ha tele van a bulvársajtó azzal, hogy ez a dolog arról szól, hogy te tudsz-e énekelni, nem pedig az édesapádról, akkor legközelebb ne gyere egy ilyen dallal”- tanácsolta a mentor a szombati adásban.

Krisztián ugyan párbaj nélkül továbbjutott, de kérdés, hogy mi történt volna, ha énekelnie kellett volna, ugyanis párbajdalként Jimmy egyik legnagyobb slágerét, a Még nem veszíthetek című dalt választotta. Úgy tűnik, az énekes letett arról, hogy önállóan érvényesüljön, ami a nézői szavazatokat illetően biztosan jó ötlet, ám ha a mentorokon múlik a továbbjutása, nem feltétlenül célravezető.

A szombati, ötödik élő adásban már csak nyolc versenyző küzd a továbbjutásért, ezért Krisztiánnak fel kell készülnie arra is, hogy a mentorok dönthetnek sorsa felől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek