Starity

Elkészült Britney Spears parfümjének reklámja

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears Fantasy parfümcsaládjából származó Fantasy Twist parfümjének hivatalos reklámfilmje e héten látott napvilágot.

hirdetés
Elkészült Britney Spears parfümjének reklámja

Britney Spears tesz arról, hogy hetente címlapra kerüljön. Nemrég derült ki, hogy önéletrajz jellegű regényt fog írni, e héten pedig bemutatta új parfümjének, a Fantasy Twistnek a hivatalos reklámfilmjét. A videó forgatásai már több hónappal ezelőtt megkezdődtek, viszont a teljes kisfilm csak novemberre készült el. Az énekesnő ízelítőként fél hónapja hivatalos Twitter-oldalán megosztott három rövid klipet, ami a forgatást, illetve néhány hivatalos jelenetet mutatott be.

Most azonban a mikroblogon közzétette a teljes változatot. „Igazán büszke és izgatott vagyok a Fantasy Twist reklámfilmje miatt” – írta a pophercegnő. A videóban Britney egy hotel folyosóján sétál. Először az egyik hotelszobából kinéz egy divattervező, aki meglátja Britney-t istennőként. Majd egy másik nő néz ki szobájának ajtaján, aki meglátja Britney-t, de nem istennőként, hanem egyszerű dívaként. Végül egy férfi ism kitekint a folyosóra, ám ő a démoni Britney-t véli felfedezni, fekete parókában – talán ezzel idézik fel botrányos korszakát, éveit.

A Fantasy Twist a Fantasy parfümcsalád ötödik darabjaként jelent meg, és már most figyelemre méltó eladásokat produkált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek