Starity

Miley Cyrus: „Nem érdekel, milyen színű lesz a szalvéta!”

2012. november 10. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő-énekesnő már az esküvőjét tervezi, de az előkészületek időnként az idegeire mennek.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nem érdekel, milyen színű lesz a szalvéta!”

Miley Cyrusnak nagy tervei vannak az esküvőjével kapcsolatban, de az a friss pletyka, hogy három különböző ceremóniát fognak tartani, valóban nem igaz.

„Pletykák keringenek arról, hogy 47 esküvőm lesz – mondta Miley a ”The Ellen DeGeneres Show„ című műsorban csütörtökön. – Ez nem igaz. Csak egyetlen esküvőm lesz. Ez az én napom lesz, és minden, amit akarok, hogy az a nap csak rólam és csak arról a pillanatról szóljon.”

Miley elmondta, hogy lassan intézgeti a dolgokat, mert már így is rengeteg a tennivaló. „Nem jöttem rá, mennyi teendőm lesz, amíg nem kaptam egy esküvőtervező naplót és megláttam, mikről kell döntenem – mesélte az énekesnő. – Őszintén szólva, cseppet sem érdekel, milyen színűek lesznek a szalvéták. Egyáltalán nem érdekel. Szóval, sok furcsa részlet van. Nem akarok túl sokat ezzel foglalkozni és beleőrülni, néha szeretnék csak egy pillanatra elfelejtkezni az egészről.”

És mit akar élete nagy napjára? „Tökéletesnek kell lennie...Olyannak kell lennie, mint egy filmzenének. Ez az egyetlen nap, amikor azok a vacak filmes jelenetek igaziak. Ez romantika... Voltam már vagy 10-20 esküvőn, de csak 5-6 alkalommal éreztem az igazi, romantikus esküvői hangulatot. Ritka, hogy az emberek csak megállnak, hogy egymás szemébe nézzenek és tudják, hogy együtt fognak élni.”

Hogy mikor kerül sor erre a „tökéletes” pillanatra, még nem tudni pontosan, de az biztos, hogy nem a közeljövőben. „Jelenleg a lemezemre koncentrálok felelte Miley. – Nem akarom, hogy egyszerre kelljen turnéznom és az esküvőmet szerveznem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek