Starity

Megérkezett Brad Pitt legújabb filmjének előzetese

2012. november 10. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt készen áll, hogy megmentse a világot legújabb filmjében, a Z világháborúban, melynek előzetese máris megérkezett.

hirdetés
Megérkezett Brad Pitt legújabb filmjének előzetese

A Paramount csütörtökön adta ki a két és fél perces előzetest. A film Max Brooks bestsellere, a World War Z alapján készült. Brad, aki egy ENSZ-kutatót alakít, békésen barkochbázik feleségével és gyermekeivel, amikor hirtelen csatatérré változik a város. A családapa feltett célja, hogy mentse a családját, de ennek érdekében egy ideig el kell hagynia őket, hogy a zombik elleni harcban segítsen.

Tavaly októberben érkezett meg Brad Pitt és Angelina Jolie Magyarországra, hogy a film egyes képkockáit országunkban forgathassák le. A párost természetesen hat gyermekük is elkísérte, akik pár hónapig Pesten laktak és jártak iskolába. A film legtöbb jelenetét a kőbányai konzervgyárban vették fel, és kis hazánk mellett még Nagy-Britanniában és Máltán is forogtak a kamerák.

A film költségvetése megközelítőleg 180.000.000 dollárra kerekedett, melynek premierjét decemberre időzítették. Azonban kisebb változtatásokat hajtottak végre, így a tervek szerint 2013 júniusában kerül sor a vetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

pitt world brad war z
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek