Starity

Tolvai Renáta nevet és stílust váltott

2012. november 10. 21:09   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokáig nem lehetett hallani a Megasztár 5. szériájának nyerteséről, most azonban kiderült, hogy mit tervezett mostanáig.

hirdetés
Tolvai Renáta nevet és stílust váltott
Fotó: Ajkai Dávid

Tolvai Renáta miután megnyerte a TV2 tehetségkutatóját sikert sikerre halmozott: megjelentetett két videoklipet és egy albumot, rengeteg koncertet adott, illetve az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján is szerepelt. Most azonban úgy tűnik, ez a korszak lezárult, és egy új veszi kezdetét.

Az énekesnő pár napja hivatalos Facebook-oldalán keresztül jelezte egy borítókép formájában több, mint 52.000 rajongójával, hogy a menedzseri feladatait mostantól Hamza Zoltán végzi, de egy másik apró változásra is fény derült, ugyanis mostantól a Tolvai Reny nevet használja.

A hír kirobbanása után felmerült a pletyka, miszerint a közösségi oldalra feltöltött, igencsak vadra sikeredett fotó Reny új stílusát mutatja be, azonban az aranymikrofon-tulajdonos tisztázta a híreszteléseket:

„Kedves barátaim! Senki ne ijedjen meg a Blikk.hu-n megjelent cikk tartalmától! Természetesen a meghökkentő fotónak semmi köze nincs az új stílusomhoz. Ez egy stylist barátom fotósorozatának egyik eleme, amelyhez mindössze modellként kért fel. Puszi Mindenkinek” - nyugtatta meg rajongóit közösségi oldalán az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek