Starity

Az X-Faktor mentora írt dalt Radics Giginek

2012. november 14. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két legnagyobb kereskedelmi csatorna között hatalmas konkurenciaharc dúl, ennek ellenére Malek Miklós közreműködött a Megasztár győztesének albumán.

hirdetés
Az X-Faktor mentora írt dalt Radics Giginek
Fotó: RTL Klub / TV2

Az RTL Klub arcai ritkán szerepelnek együtt a TV2 sztárjaival, hiszen a szerződéseik megkövetelik, hogy a stúdiókon kívül se vállaljanak közös munkákat. Ennek ellenére Malek Miklós két dalt is írt Radics Gigi Vadonatúj érzés című nyereményalbumára – tudta meg a Bors.

„Minden lehetőséget megragadunk, hogy együttműködhessünk Malek Miklóssal, jelen helyzetben pedig ő mondott igent a megkeresésünkre. Úgy gondolom, Radics Gigit méltónak találja arra, hogy együtt dolgozzon vele, és érzése szerint ezzel az közös munkával kapcsolatban meg tudja védeni magát az RTL Klubnál” – mondta a megasztáros szólóalbumát kiadó Magneoton ügyvezetője.

Radics Gigi bár még nem találkozott személyesen Malekkal, szívesen megismerné személyesen is, hiszen az általa írt dalok nagyon tetszenek neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek