Starity

Janeane Garofalo húsz évig nem tudta, hogy házas

2012. november 14. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő meglepődve értesült arról, hogy tulajdonképpen húsz éven át férjnél volt.

hirdetés
Janeane Garofalo húsz évig nem tudta, hogy házas

Hollywoodban nagyon magas a válások aránya, ezért is jó érzés látni, hogy ennek ellenére is vannak tartós házasságok a hírességek világában. Remek példa erre Janeane Garofalo – még ha ő nem is tudott arról, hogy igazából férjnél van.

Ahogyan a színésznő elárulta szombaton, tulajdonképpen húsz éve a producer, Rob Cohen felesége (a férfi nevéhez olyan műsorok kötődnek, mint a „The Big Bang Theory” című vígjáték-sorozat), és erre a tényre csak nemrégiben döbbent rá!

„Rob és én összeházasodtunk, valóban” – mondta a 48 éves Garofalo a New York Comedy Festival estélyén, ahol a kilencvenes évek egyik vígjátékát, a „The Ben Stiller Show”-t ünnepelték. „Húsz évig házasok voltunk, egészen a mai estéig. Részegen házasodtunk össze Vegasban… Egy évig randevúztunk, és egy taxiban házasodtunk össze egy autós kápolnában. Azt hittük, hogy el kell mennünk a bíróságra és papírokat kell aláírnunk és hasonlók, szóval ki tudta? Összeházasodtunk és most, hogy Rob valóban házasodni készül, az ügyvédje előásott valamit.”

Cohen Jill Liedermant, a „Jimmy Kimmel Live” műsor producerét jegyezte el, közölte a New York Post. A férfi viccelődött a válásával, ami pénzügyileg is jó lépés volt a részéről. „Enyém lesz az összes „Reality Bites”-ból származó pénz!” (Ezzel a filmmel debütált Garofalo.)

Garofalo és Cohen mindketten dolgoztak a ”The Ben Stiller Show”-n, mint szövegírók, és a színésznő szerepelt is a műsorban. Ez a történet bizonyára sok ötletet szolgáltat majd a következő közös munkájukhoz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek