Starity

Denise Richards örökbe fogadta Sandy egyik kis áldozatát

2012. november 14. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő örökbe fogadott egy kiskutyát, aki a Sandy hurrikán miatt maradt gazdi nélkül.

hirdetés
Denise Richards örökbe fogadta Sandy egyik kis áldozatát

Denise Richards háza már nem is lehetne zsúfoltabb. A 41 éves színésznő Los Angeles-i otthonát három lányával, édesapjával és tucatnyi kutyával osztja meg – most pedig újabb négylábú csatlakozott a családhoz.

A hétvégén Richards a keleti partra repült, és meglátogatta a Long Island's North Shore Animal League Americát (Az északi-parti állatok amerikai ligája Long Islandon), hogy segítse népszerűsíteni a (különösen a Sandy-hurrikán nemrégiben történt pusztítása miatt) elárvult állatok mentését és örökbefogadását.

A színésznő kiváló munkát végzett, még önmagát is sikerült meggyőznie és végül örökbe fogadott egy imádnivaló kiskutyát, aki a Tara nevet kapta.

„A látogatásuk alatt Denise és a családja beleszeretett Tarába, a labrador csöppségbe, és befogadták az otthonukba!” – tette közzé a hírt a Facebook-oldalán a the North Shore Animal League, mellékelve egy fotót Richardsról és az új kedvencéről.

Habár Tara egy kölyökkutya, az állatbarát színésznő idősebb kutyákat is örökbe fogadott már egy másik, állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezet, a Best Friends Animal Society által. Richards a Pup My Ride-programban is dolgozik, amelynek célja, hogy Los Angelesben a kóbor kutyákat kimentsék a sintértelepekről és biztonságos helyre, állatotthonokba szállítsák őket. „Mindig magamhoz veszem azokat a kutyusokat, akik túl öregek, túl betegek vagy sérültek – mondta az omg! riporterének az év elején. A szívem mindig fáj az idősebb kutyusokért. Adoptáltunk egy 16 éves kutyust, mert nem bírtam volna végignézni, hogy az utolsó napjait egy menhelyen töltse.”

Hogy mennyi kutyája van? „Mindig azt mondom, hogy túl sok ahhoz, hogy számon tartsam. Sok kutyám van. A garázsomat kutyaszobává alakítottam át – mesélte Richards egy interjúban. – És ez jó a lányaimnak. A kislányom születésnapi partijára, az ajándékok helyett megkértük a vendégeket, hogy adományozzanak takarókat, kutyakaját, cicaalmot, és a kislányom adta le a menhelyen. Szóval jó, hogy tudják és megtanulják, milyen érzés adni. Nagyon gondoskodóak, ami jó az állatoknak is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek