Starity

Megjelent Alina Devecerski második klipje

2012. november 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A feltörekvő svéd énekesnő, Alina Devecerski második videoklipje – amely a Jag Svär című dalhoz készült – tegnap jelent meg.

hirdetés
Megjelent Alina Devecerski második klipje

Alina Devecerski esküszik Svédországra: megjelent az énekesnő második klipje, amely a Jag Svär (esküszöm) című dalhoz készült. A kisfilm premierje tegnap volt, azaz majdnem egy héttel debütáló albuma megjelenése előtt. A klipet Stockholmban forgatták.

Alina október elején tudatta a nagyérdeművel, hogy november 19-én megjelenik várva várt nagylemeze, s ezzel véget vetett a találgatásoknak. A hölgy karrierje könnyen indult: a Flytta På Dej hamar sláger lett, ám a folytatás nehezebben ment, hisz első dalát a nyár slágerének titulálták. A Jag Svär a második kislemeze, amely nyár elején jelent meg, ám a kisfilmre eddig kellett várni. Ezeken kívül még egy nemrégiben megjelent dala van, az Ikväll skiter jag i allt.

A kérdés már csak az, hogy mennyit képes kihozni a jelenlegi népszerűségéből, és hogy az albuma is annyira kelendő lesz-e, mint első két dala. Az viszont bizonyos, hogy a december 7-én, Stockholmban tartandó koncertjére (Debaser, Medborgarplatsen 8.) rohamosan fogynak a jegyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek