Starity

A Dal Shabet visszatér az ötödik EP-vel

2012. november 14. 19:07   |   Szerző: sunnystic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dél-Korea hattagú lánybandájának, a Dal Shabet-nek megjelent a legújabb EP-je Have, Don’t Have címmel, az elkészült videoklipek pedig szintén ugyanezt a címet viselik.

hirdetés
A Dal Shabet visszatér az ötödik EP-vel

Július óta a lányok először jelentkeznek új koronggal, aminek a Have, Don’t Have lett a címe, és amihez már videoklip is készült, ráadásul nem csak egy-, de kétféle is: a megegyező című fődal Have és a Don’t Have verziója. A lemezen négy új dalt találunk, egy remixet és egy instrumentalt, mindegyikben könnyen fellelhető disco-s beütéssel. Az új számok közül az egyik címe Darling, amely a szintén e néven elkeresztelt Dal Shabet rajongói klub számára készült köszönetképpen a támogatásukért és szeretetükért, amit a csapat iránt nyújtanak.

Aki kedveli a 80-as, 90-es évek slágereit, annak biztosan nagyon tetszeni fognak az új dalok, ám akik nem, azoknak sem kell megijedniük, hiszen a számok így is roppant fülbemászóra sikeredtek. Serri, a csapat vezetője a következőt nyilatkozta: „A Dal Shabet egy szórakoztató és vicces előadást szeretne bemutatni a Have, Don’t Have albummal. Mind a dalt, mind a táncot úgy raktuk össze, hogy könnyű lehessen követni, úgyhogy remélem, mindenkinek tetszeni fog.”

Egy időben az ötödik EP megjelenésével, a csapat egy limitált kiadású, úgynevezett fotókönyvet is kiad, amelyben a lányok New York-i utazásáról, Mr. Bang Bang promóciókról, stúdiófelvételekről, egyéb szabadidős tevékenységekről készült képek találhatóak, mindazonáltal a lányok személyes üzeneteikről is olvashatunk benne.

Alább megtekinthető a videoklip mindkét verziója, amelyek bár ugyanarra a koncepcióra épültek, mégis különböző hangulatot mutatnak be. A Dal Shabet az M! Countdown zenei műsorban kezdi el népszerűsíteni a dalt november 15-én, csütörtökön.


Have verzió


Don't Have verzió

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek