Starity

Új szereplők érkeznek a Mátyás király térre

2012. november 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közé! Nagy Sándor a Madách Színház művésze egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.

hirdetés
Új szereplők érkeznek a Mátyás király térre
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Egy nem mindennapi figura bőrébe bújva debütál a Barátok köztben Nagy Sándor, a Madách Színház színművésze. Az általa megformált Laurik Igor karakteréről elárulható, hogy egy kifejezetten negatív szereplő, aki céljai elérése érdekében egyáltalán nem válogat az eszközökben. A fiatal színész számára ezért is izgalmas ez a figura, mert eddigi pályája során általában pozitív szerepeket alakított. A Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerülő karakter november 30-án jelenik meg a képernyőn, és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat a Mátyás király téren.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A sorozat életében nem ritka, hogy egy régi karaktert egy új szereplő formál meg. Így történik ez most is Bokros Linda karakterének esetében, amelyet az elmúlt három évben Szabó Kitti alakított, de ő a jövőben az érettségire és további tanulmányaira szeretne koncentrálni, ezért távozott a sorozatból. A szerepét a 19 éves Munkácsy Kata vette át, aki több, mint egy hónapja forgat már a Barátok közt stábjával és bevallása szerint, nem csak a kollégákkal ápol egyre jobb kapcsolatot, de a stúdióban is egyre otthonosabban mozog.

hirdetés


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal lánynak elsősorban színpadi gyakorlata van, mivel tíz éve tanul a Madách Musical Tánciskolában, ahol arra is lehetőséget kapott, hogy közkedvelt darabokban színpadra léphessen. A többfordulós válogatás során kiválasztott ifjú hölgy, január 2-tól lesz látható a sorozatban. Kata addig is mindent megtesz, hogy a lehető legjobban alakítsa Bokros Linda szerepét, és reméli, hogy a nézők őt is megszeretik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek