Starity

Megjelent Koda Kumi legújabb videoklipje

2012. november 16. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú japán énekesnő egy újabb videoklippel örvendeztette meg rajongóit, amit a Koishikute című balladájához készített.

hirdetés
Megjelent Koda Kumi legújabb videoklipje

Első gyermeke születése után Koda Kumi ismét gőzerővel dolgozik. Július 17-én született meg kisfia, de rajongóinak nem kellett sokat várniuk, mert október 24-én megjelent 53. kislemeze Go to the top címmel. A korong és hozátartozó animációs kisfilm hamar elnyerte a nagyérdemű tetszését.

Kevesebb mint egy hónapja jelentette be az énekesnő második kislemezét. A december 5-én megjelenő új korong a Koishikute (Hiányzol) címet kapta és összesen két szerzemény kapott rajta helyet (Koishikute, Alone).

A Koishikute egy gyönyörű őszi-téli és karácsonyi balladára sikeredett. Kuu egy szerelmes párról énekel, akik azért szakítottak, hogy megvalósítsák az álmaikat, de még mindig szeretik egymást. A dalhoz tartozó videoklip november 10-én jelent meg.

A másik dal szintén ballada és Mayo Okamoto Alone című dalának a feldolgozása. A dalhoz annyi érdekesség van, hogy Kuu ezzel a számmal felvételizett az Avex Trax kiadóhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek