Starity

Az összevert Rihanna fotójával tiltakoznak Chris Brown ellen

2012. november 16. 03:03   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brownt nem mindenhol látják szívesen. Ilyen például Svédország, ahol exbarátnőjének bevert arcával tiltakoznak az énekes ellen.

hirdetés
Az összevert Rihanna fotójával tiltakoznak Chris Brown ellen

2009 év elején a TMZ egyik riportere szellőztette meg azokat a rendőrségi fotókat, amik Rihannáról készültek, miután az akkori pasija, Chris Brown durván összeverte. Az énekesnő nagyon kibukott, hogy a felvételek napvilágot láttak, ám a lelki sérüléseit, úgy tűnik, azóta kiheverte. Újra találkozgat expasijával is, mintha mi sem történt volna, sokak szerint újra szerelmesek egymásba.

A svédek viszont nem igazán felejtették el Chris akkori cselekedetét. A nőverő e héten kezdett bele legújabb koncertkörútjába, Carbe Diem Tour névvel. A turné november 19-ei állomása a svédországi Stockholm lett. Az egész várost ellepte egy szervezet plakátja, amin Rihanna megvert arca szerepel – ezzel tiltakozván Chris fellépése ellen. Persze a koncert nem marad el, de figyelemfelhívásként mindenki megnézheti a plakátokat, amiket a „Ne vegyél jegyet a koncertre” szöveggel is ellátták.

Chris és a barbadosi énekesnő még nem kommentálta az ügyet, de nagy eséllyel folytatása lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek