Starity

Ben Affleck: „Az emberek utáltak, mert Jenniferrel jártam”

2012. november 22. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész őszinte interjút adott a Jennifer Lopezzel töltött időkről és az átélt támadásokról.

hirdetés
Ben Affleck: „Az emberek utáltak, mert Jenniferrel jártam”
Fotó: Sebastian Kim/GQ

Amikor Ben Affleck megjelent a filmvilágban az 1997-es Good Will Hunting című filmmel, a rajongók úgy érezték, hogy nem hallottak eleget a sikertörténetéről, a Matt Damonnal való barátságáról és arról, ahogyan a két gyermekkori barát Hollywood kedvence lett. De néhány év múlva Affleck egy sor rémes filmben szerepelt, és ezenkívül 2002-ben randevúzni kezdett Jennifer Lopezzel. A híres párt folyton kritizálták, és ez még egy évtized elteltével is zavarja a színészt, ugyanis a GQ magazin decemberi számában elmondta, hogy ahogyan a sajtó bánt velük, rosszabb volt, mint az, ahogyan a gyilkos Scott Petersonról beszéltek.

„Akkoriban tudtam, hogy őrület az egész. Mi volt a neve annak a pasasnak, aki megölte a feleségét és kidobta őt a hajóból? Peterson. Emlékszem, hogy arra gondoltam, a sajtó vele jobban bánt, mint velem. Mint amikor nézel egy verekedős videót a YouTube-on, ahol az egyik a földre kerül, mire a nézők odamennek és ők is rugdosni kezdik. Nem ismerik egyik fickót sem, fogalmuk sincs, miért verekedtek, de érzik, hogy itt az esély, hogy ők is levezethessék a feszültséget valaki máson. Akkoriban én voltam az a földre került ember, én voltam az, akit mindenki utált” – osztotta meg őszintén a 40 éves színész.

Ben jelenleg boldog házasságban él Jennifer Garnerrel, de még mindig nem érti, honnan jött egykor az a hatalmas gyűlölet és miért állították be őt a rossz fiúnak, miker nem is ártott senkinek. Akkoriban a „Bennifer” gúnynevet viselő pár mindenütt ott volt, hiszen együtt játszottak a Gigli című filmben, ami még a megjelenés előtt mozi-katasztrófaként végezte, Ben feltűnt Lopez Jenny From the Block videójában, amint barátnője híres fenekét simogatta a hajójukon. Majd ott volt a hatalmas rózsaszín eljegyzési gyűrű, a közös interjúk és beszámolók, az egyforma Rolls-Royce-jaik és még sorolhatnánk.

A színész elismeri, hogy követett el hibákat, de állítja, hogy a vádakkal ellentétben sosem akart szánt szándékkal a középpontban lenni. „Volt, hogy, naiv módon magam is hozzájárultam a felhajtáshoz. Mint amikor azok az autóügynökök azt mondták nekem »Miért nem mész egy kört ezzel a kocsival? Menj, amennyit csak akarsz, ingyen vezetheted ezt a Rolls-Royce-t.« A bennem élő bostoni, szegény srác azt gondolta, »Ez klassz! Naná, hogy nem hagyom ki ezt a lehetőséget«. De az a kép, hogy egy fiatal srác feszít egy Rolls-Royce-ban, a legtöbb embernek nem tetszett és valószínűleg nekem sem tetszene. Akkoriban nem mindig hoztam józan döntéseket.”

Affleck elmondása szerint 2004-ben békében váltak el Jenniferrel, sőt még mindig barátok. A szakítás után egy kis időre elmenekült Georgiába, hogy összeszedhesse magát, hiszen sok mindennel meg kellett birkóznia, végül azonba győztesen került ki a helyzetből, hiszen karrierje ismét felívelt, és beleszeretett Jennifer Garnerbe, akit 2005-ben feleségül is vett, és aki három gyermeket szült neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek