Starity

Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián

Vélemény 2012. november 16. 23:11   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napig nem értettük, hogy Zámbó Krisztián miért nem fogja fel a számunkra már az első alkalommal nyilvánvaló tényt, azt, hogy tehetségtelen. Hiába ment a szereplésével kapcsolatosan megjelent cikkekhez a nézők időnként már durva kommentjei, minden lepergett róla, mint a falra hányt borsó.

Aztán ma végre megvilágosodtunk. Mint a Blikkben megjelent hír taglalja, a mi kis királyfink, a mi Krisztiánunk, a reménységünk már gyermekkorában sem az eszével hódított. Felső tagozatos tanárnője már annak is örült, ha Krisztián a dolgozatra a nevét fel tudta írni. Állítólag – általa nem cáfoltan –, háromszor járta újra a hetedik osztályt.

Önjelölt sztárunk persze mint eddig annyiszor, most is talált magyarázatot erre az általa sem vitatott tényre. Szülők válása, sokszori költözés, apuka kezdődő karrierje, stb. Még szerencse, hogy a többi magyar elvált szülő gyermeke nem akar énekesi karriert befutni. Ifjú celebünk saját bevallása szerint a szülök válásáig jó tanuló volt, hármas-négyes, aztán a válás megbolygatta a lelkét, ami után már csak bukott, évet ismételt, bukott és évet ismételt, majd megint ugyanaz.

Már ekkor látszott, hogy milyen kitartó és fejlődőképes ez a gyermek. Most 32 éves, és 1995-ben még általánosba járt. Mire kiöregedett az általánosból, már bele is fáradt a sok hiábavaló tanulásba, elvégre ő már akkor is a Király fia volt, egy trónörökösnek meg minek ész? Elég a királyfinak a papa rajongóinak imádata és szavazata. A legszebb mindebben, hogy a zenei élet tündöklő csillaga még arra sem emlékszik, hogy hányszor és milyen tárgyból bukott. Nem baj, mi már tudjuk: ének-zenéből!

  iwiw  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek