Starity

Aranylemez lett a Kiss and Tell album

2010. július 30. 11:11   |   Szerző: bridgitmendler97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena első szólóalbuma Kiss & Tell címmel, amelyben a The Scene is közreműködött arany lemez lett. Az aranylemezt a lány születésnapján adták át. Ez ám a meglepetés!

hirdetés
Aranylemez lett a Kiss and Tell album

Selena első szólóalbuma Kiss & Tell címmel, amelyben a The Scene is közreműködött. A CD-nek azért lett ez a címe mert Selena édesanyjának a kedvenc dala az albumról a Kiss and Tell. Az albumra tizenkét új dal és a már korábban is ismert Tell Me Something I Don't Know remix változata került fel. Sor került Selena első koncertjére is, amelyet a hollywoodi The Roxy-ban tartottak. 2010-ben Selena elindult első saját turnéjára az együttesével, a The Scene-nel.

Az albumra Selenának csak egy saját szerzeménye került fel az I Won't Apologize (Nem fogok bocsánatot kérni). A lemez többnyire Demi Lovato, Avril Lavigne és Lady Gaga stílusához, zenéjéhez hasonlít.

Selena családjával és a bandájával a The Scene-nel ünnepelte a 18. születésnapját. Ám a legnagyobb meglepetés az volt, hogy az albuma a Kiss and Tell aranylemez lett.

"Majdnem elsírtam magam az örömtől. Köszönöm!" -Mondta a disney csillag.

Az albumnak Amerikában nagyon nagy sikere lett, de európában is jók voltak az eladások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek