Starity

Maria Sharapova színésznőnek állna

2012. november 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maria Sharapova már régóta több, mint egy teniszezőnő. Tevékenységi körét most újra bővítené és szeretne Hollywoodban is befutni.

hirdetés
Maria Sharapova színésznőnek állna

Maria Sharapova igen sokoldalú személyiség, már fejben tartani is igen nehéz, hogy sikeres teniszkarrierje mellett mi mindenbe belefogott már az orosz klasszis. A nemzetközi divatikonként is számontartott sportolónő legutóbb cukorkaboltot nyitott, ám a 25 éves Maria máris új kihívások után néz- írja a Yardbaker sportportál..

„Jelenleg túl sok dolog történik az életemben. Elfoglalnak a meccsek, a márkaszponzori társulások és néhány egyéb kötelezettség. De egyszer, ha lehetőség adódik, szeretnék játszani egy hollywoodi filmben”- vallotta meg legtitkosabb álmát a csinos teniszezőnő.

Maria eddigi karrierjét elnézve nem lenne meglepő, ha ez is sikerülne neki, bár az biztos, hogy jól meggondolná, miben is vállal szerepet, hiszen bevallása szerint a Dancing With The Starsban például nem tudja magát elképzelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek