Starity

Charlie Bewley csatlakozik a Vámpírnaplók stábjához

2012. november 21. 19:07   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók szereplői közé először csatlakozik egy olyan színész, aki az Alkonyat-szériában is játszott, ő pedig nem más, mint a Volturi klán egyik legsármosabb őrét, Demetrit alakító brit színész, Charlie Bewley.

hirdetés
Charlie Bewley csatlakozik a Vámpírnaplók stábjához

Charlie Bewley a negyedik évad 13. részében fog először szerepelni és még számos rész erejéig lesz majd látható. A színész egy Vaughn nevű karaktert fog játszani, aki „jóképű, sármos, de pokolian kemény ember”. A készítők természetesen nem árultak el részleteket a szereplőről, de állítólag kulcsfontosságú, és Az öt vámpírvadász közé tartozik. Mint mindegyik vadász, ő is büszke a helyzetére és arra, hogy ő áll a természetfeletti „tápláléklánc” élén. Vaughn sokat tud Damonról, és ezt fel is fogja használni ellene, ráadásul neki is meglesz a véleménye Damon érzelmeiről Elena iránt.

Rajta kívül, ugyanabban az epizódban egy másik új szereplő is fel fog tűnni, név szerint Caitlin, akit A szökésből ismert Camille Guaty fog játszani. A karakternek köze van Shane professzorhoz, hiszen régebb nagy szerepet játszott az életében. A nő felvilágosít majd minket arról, mik Shane szándékai.

A jövő heti, nyolcadik epizódban azonban egy újabb Miss Mystic Fallst fognak választani, mindeközben pedig Stefan és Elena legutóbbi párbeszédének következményeit is láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek