Starity

Indirának kellett távoznia a farmrealityből

2012. november 22. 10:10   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán este ismét mosolyoghattunk András, Tomi, Szilveszter és Bence gazda suta feleségkeresési próbálkozásain. András és Bence gazda már csak kettő, míg Szilveszter és Tomi gazda még három hölgy közül választhatott.

hirdetés
Indirának kellett távoznia a farmrealityből
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Azt már tudjuk, hogy mind a négy gazdának van mit a tejbe aprítania, a választottjaiknak nem kell napi filléres gondokkal szembe néznie. Ez a tény még kapósabbakká teszi az urakat, akik persze külsőre sem rosszak, a hölgyek egyike sem járna rosszul, ha ő lenne a szerencsés kiválasztott. Azonban a gazdáknál sem fenékig tejfel az élet, hiszen András gazdánál a felnőtt lánya, míg a másik három gazdánál a szülők bizony okozhatnak még gondot. Úgy tűnik, hogy az anyósok elsősorban nem a szépség, hanem a gyerekszülésre alkalmasság szempontjából értékelik a hölgyeket.

Ebben a részben Szilveszter gazdának kellett döntenie, hogy melyik az a hölgy, akitől búcsúzik. Addig is a lányok tévedésből újra megetették a birkákat, amit Szilveszter nem vett jónéven, de azért csak elvitte Rékát a kukoricaföldre, ahol sikertelen kísérletet tett a kukoricatermelés rejtelmeinek elmagyarázására. Ezután Vikinek okozott meglepetést egy kiadós traktorozással, amit a lány repesve élvezett. Előre borítékolható volt, hogy Szilveszter Indirát meneszti, akit szemmel láthatólag nem rázott meg a döntés, inkább mintha megkönnyebbült volna, hogy végre mehet.

Mindeközben Bence gazda újra Melindát vitte randevúra, mégpedig egy gyönyörű és romantikus kastélybeli pezsgős ebédre. Melinda szavai szerint neki a randi alatt a boldogságtól gyomorgörcsös érzése volt. Orsi nem igazán esett emiatt kétségbe.

A mindig jól vasalt, nyakkendős Tomi gazda kutyaszorítóba, illetve pontosabban Erika szorításába került. Életében először anyukája nélkül, a lányokkal autózott el a gazdavásárba. Mindeközben azonban Erika meglehetősen tapintatlanul nyomult, ami nem csak a gazdát, de lányokat is zavarta – Erikát kevésbé.

A kiegyensúlyozott, nagyon szimpatikusan viselkedő András gazda máris szembesült a női féltékenyéggel Marcsi részéről. Dicséretére legyen mondva, remekül kezelte Marcsi féltékenységét, mely során egészen közel kerültek egymáshoz, még egy masszázs is belefért. András még bizonytalan, érzelmei ingadoznak a két nő között.

A jövő héten tovább követhetjük a kialakulóban lévő románcok sorsát. Egy biztos, a szereplők továbbra sem fognak panaszkodni az időjárásra, mert nemcsak az érzelmeik, de a kánikula is tombol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek