Starity

Madonna kiverte a biztosítékot Miamiban

2012. november 22. 19:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna MDNA turnéja a napokban Miamiban állomásozott, ahol az énekesnő több órás késéssel lépett színpadra. A jegyet vásárlók közül sokan elhagyták a helyszínt, és a pénzüket követelték vissza.

hirdetés
Madonna kiverte a biztosítékot Miamiban

Hajnali fél 2-ig tartott Madonna koncertje az amerikai nagyvárosban. Kár, hogy nem azért, mert óriási parti volt, hanem mert a főszereplő kissé elkésett a saját koncertjéről. A 8 órára meghirdetett fellépés több mint három és fél órás késéssel kezdődött, ám ekkor a rajongók már nem a legjobb hangulatban várták a világsztárt.

Megérkezése után a jelenlévők még haragosabbak lettek, mivel Madonna semmi indokot nem mutatott fel késésére, és még elnézést sem kért a csalódott rajongóktól. Természetesen az énekesnő Twitter-oldala azonnal megtelt bosszús üzenetekkel. A rajongók többsége pár óra múlva tömegesen távozni kezdett. Sokan Lady Gagát is szóba hozták, miszerint az ő oldalára álltak át a két szupersztár között dúló viszályok között.

Sokan voltak, akik nem várták meg a koncert kezdetét sem, és a pénzüket igyekeztek visszaszerezni, mások végigszenvedték a több órás várást, de természetesen olyanok is voltak, akik élvezték a show-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek