Starity

Zámbó Krisztiánt küldték haza az X-Faktorból

2012. november 25. 12:12   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton este már csak hat versenyzővel folytatódott az X-Faktor, a versenyzők egyéni és duettszámmal is készültek. A leggyengébb láncszemnek ezúttal Stone és Zámbó Krisztián bizonyult, ők párbajoztak a továbbjutásért.

hirdetés
Zámbó Krisztiánt küldték haza az X-Faktorból
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A verseny Stone-nal indult, aki a rockosra igazított Pancsoló kislányt nyomta. A poénosra vett előadásával, no meg a túlzottan kigyúrt karizmaival inkább, mint a hangjával nyerte meg a nézőket. Mert bizony a nézők látnak is, nemcsak hallanak, s ezért fontos a fellépő megjelenése is a szimpátiájukhoz. A másodiknak fellépő Csobot Adél most is aranyos és szexis volt, némi hamis hanggal körítve adta elő a Spice Girstől a Mama című számot, pedig a felkészülésen lelkesen, parafadugókkal a szájában gyakorolt.

A nézők vitathatatlan kedvence, Oláh Gergő következett egy szép lírai Piramis-dallal. Mint eddig, most sem okozott csalódást a szurkolóinak, remek volt. Utána jött a vitatott tehetségű Zámbó Krisztián, akire a mentora közelmúlti véleménye szerint is ráférne egy jó pszichiáter. Nem volt véletlen, hogy a sokat támadott Keresztes Ildikó végig feszülten hallgatta az előadást, és most már nem állt ki a tőle megszokott erővel mentoráltja mellett.

Elég érdekes szerelésben lépett színpadra Antal Tímea, aki szép volt, jó volt, lehengerlő volt, de tőle már nem is várunk mást. Malek Miklós szinte rajongó áhítattal dicsérte a mentortársakkal együtt.

A sorban utolsónak érkezett a legutóbb párbajozó Szabó Dávid Brian Adams klasszikusával. Jól énekelt, jól is nézett ki, de ezzel együtt sem volt érdekes, nem borzongatta meg a hallgatót, ahogy Feró is megfogalmazta.

A szünetet követően már duettet énekelt a hat versenyző, kezdve Antal Timivel és Szabó Dáviddal. Tímea temperamentuma, mindkettőjük hangja, tánca, valamint nem utolsó sorban Dávid külseje is nagyot dobott az előadásukon, melyet Geszti és Malek állva tapsolt meg.

Zámbó Krisztián és a kebelbarátjának nem mondható Stone duettje talán végre megerősítette a kétkedőket abban, hogy ez a két ember nem ebbe a műsorba való, az előadás messze elmaradt a többi duett színvonalától.

Csobot Adél és Oláh Gergő a két energiabomba zárta a duettezők sorát. Egyetlen szóval lehet jellemezni az előadásukat: szenzációs! Minden mozdulatukból, minden porcikájukból áradt a zene, az érzékiség.

A hat énekes ezután egy közös produkcióval lépett színpadra, majd a mindig hunyorgó Baricz Gergő szerencséltette fellépésével a nézőket. Az estet záró szavazás végeredményeként végre győzött a szavazók józansága, így Krisztián és Stone párbajozott.

Jimmy fia – ígéretéhez híven – az apja Még nem veszíthetek című dalával párbajozott. Krisztián igazán kitett magáért, a produkciót nem győzték dícsérni a mentorok, de az eddigi összteljesítményét figyelembe véve így is kevésnek bizonyult Stone-hoz képest, így a lehetőséggel élve végre megszabadultak tőle. Nem lehetett tudni, hogy a döntéskor Keresztes Ildikó megszokásból, vagy megkönnyebbüléstől potyogtatta-e a könnyeit, de neki végülis nem kellett döntenie, megtették azt a társai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek