Starity

Angus T. Jones nélkül folytatódik a Két pasi meg egy kicsi?

2012. november 27. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szennyként titulálta a Két pasi meg egy kicsit; kérdés, hogy egyáltalán maradni fog-e a sorozatában.

hirdetés
Angus T. Jones nélkül folytatódik a Két pasi meg egy kicsi?

Angus T. Jones nemrég a Charlie Sheen távozásával bukásnak vélt CBS-szitkomról, a Two and a Half Menről mesélt, és kifejezte, mennyire nincs kedve folytatni a szériát.

„Jake szerepe semmit sem ér. Mintha egy nemlétező karakter lenne. Ha a sorozat nézői vagytok, arra kérlek, ne nézzétek tovább. Nem akarok szerepelni benne. Az emberek szerint ez csak szórakoztatás, de ne hagyjátok, hogy az elmétek megteljen efféle szennyel” – meséli Angus T. Jones egy videóban.

„Nem lehettek igazán istenfélő emberek, ha közben a televízióban szerepeltek. Én sem lehetek. Nincs összefüggésben az, amit tanulok, amit a Biblia mond, azzal, amit teszek” – tette hozzá Angus, aki a műsort „ellenségként” szimbolizálta, amely akár a Sátánt is képviselheti.

Nem tudjuk, mi ütött hirtelen Angusba, hiszen eddig tökéletesen elégedett volt a szerepével az elmúlt tíz évben. Talán az lehet a gond, hogy kevesli a heti 350,000 dollárt? Mindenesetre, ha ő nem fog önként távozni, kérdéses, a készítők eltűrik-e, hogy így beszéljen a sorozatról, amiben jelenleg is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek