Starity

Heidi Montag már dolgozik az új albumon

2010. július 30. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan jön a Hills sztárjának második albuma... na, nem mintha akkora siker lett volna az első.

hirdetés
Heidi Montag már dolgozik az új albumon

Már július elején tudtuk, hogy Heidi tervbe vette az új album készítését. Januárban jelent meg az első lemeze Superficial címen, ami csúnya bukás volt: máig alig több, mint 6-7000 lemez kelt el... ahhoz képest, hogy „majdnem 2 millió dolláros költségvetésű” volt, „annyi, mint egy Britney-lemez.” – Legalábbis az énekesnő állítása szerint.

Múltkor beharangoztatta, hogy egy Jennifer nevű barátnőjével kezd új valóságshowba a nyáron... Ez is változott. Heidi mostanában jóban lett Hugh Hefner exbarátnőivel, az ikerpár Karissa és Kristina Shannonnal, és rengeteg időt töltenek együtt, felvetődött, hogy a Hills szőkesége inkább őket veti bele a showba... várhatóan ez is elmaradt.

Július 25-én kiírta a Twitterére, hogy mostantól ő fogja írni a saját dalait. Július 26-án pedig annyit tett közzé, hogy „hűha, 13 dalt írtam egy nap!!!” Egy nap? Tizenhárom dalt? A mennyiséggel minden oké, de a minőség az ilyen esetekben nem szokott túl magas lenni.

A legutóbbi tweetje arról szólt, hogy a stúdióban van és éppen felveszi az első dalát, a szívét és a lelkét is beleteszi. Kíváncsian várjuk, ezúttal mit hoz ki belőle...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek