Starity

Apja pénzéből él Zámbó Krisztián

2012. november 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legutóbbi kiesője nagykanállal habzsolja az életet, az viszont nem zavarja, hogy a pénzkeresésre alkalmatlan.

hirdetés
Apja pénzéből él Zámbó Krisztián
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A 32 éves Krisztián többféle munkába beleszagolt már, de úgy fest, még az önjelölt sztársággal sem tud pénzt keresni. Büszkén vállalja azonban, hogy apja pénze elég arra, hogy megéljen belőle.

„Hál' Istennek, az édesapám után kapok örökséget, jogdíjakat. Most is jönnek ezek a pénzek, és ez valamilyen szinten segítség, ebből tudok majd megélni. Egy hónap múlva indulnak be a haknik, addig biztosan nem halok éhen” – árulta el a Blikknek Krisztián, és hozzátette, reméli, az X-Faktor miatt hívni fogják rendezvényekre.

Az X-Faktor legutóbbi kiesője szeretne több lábon állni, így elképzelései szerint egy-két üzletbe biztosan befektet majd, egyelőre azonban várja, hogy rátaláljon a siker útjára, amelyet még a tehetségkutató műsornak sem sikerült megnyitnia előtte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek