Starity

Csalással vádolja a Voice-ot az egyik kiesett versenyző

2012. november 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marianna, bár mindent megtett azért, hogy bekerülhessen az élő műsorba, kiesett, csalódottságának pedig egy riportban, majd a Facebookon is hangot adott.

hirdetés
Csalással vádolja a Voice-ot az egyik kiesett versenyző
Fotó: TV2

Bokor Marianna egyszerűen nem érti, miért esett ki a Voice-ból – írja a Blikk. Miután a Karai Annával vívott párbaj után Caramel neki intett búcsút, a 31 éves énekesnő kiakadt, és szavait meg sem válogatva méltatlankodott a V riporterének: „Egyszerűen nem értem! Le kellene vetkőznöm meztelenre? De miért nem mondanak akkor negatív kritikát, hogy mi a jó isten fa...t kellene még csinálnom ahhoz, hogy... hát hogy mi a g...it kéne már tényleg, komolyan mondom, nem tudom, mit kéne még tennem!”

Úgy tűnik, kedélyei azóta sem csillapodtak, hiszen a hétvégén a Facebookja üzenőfalán töltötte ki mérhetetlen csalódottságát: „ ... majd egyszer mindenki rájön, hogy ez is csak egy előre megírt műsor! ... Caramel nem süket, súgták neki, mit kell mondania! Nem ő döntött! ... Caramel ... csak egy bábú ott, ahogy mi is azok voltunk! ... Már előre el van döntve, ki lesz minden párosnál a továbbjutó! Szóval senki ne higgye azt, hogy ezek itt tiszta játszmák!”- írta dühösen a kiesett Marianna.

A műsor kreatív producere természetesen cáfolta a nő vádjait, hozzátéve, hogy bár megértik az elkeseredését, kapott egy írásbeli figyelmeztetést, hogy a jövőben jobban gondolja meg, miket állít. Caramel egyébként azt nyilatkozta, hogy nagyon tehetségesnek tartja a kiesett versenyzőjét, ám Karai Annában több lehetőséget látott, ezért döntött mellette.

Marianna egyébként nem először próbálkozott a tehetségkutatók világával, hiszen 2011-ben elindult az X-Faktorban is, ám akkor a Mentorok házáig sem jutott el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek