Starity

Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár? II.

2012. december 03. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NyMag nevű divatblog nemrég összegyűjtötte híres modellek gyerekkori fotóit. Ragadjunk ki tíz nőt a legsikeresebb modellek tömege közül, és tekintsük át, milyenek is voltak gyerekként, illetve hogyan jutottak el oda, ahol most tartanak!

hirdetés
Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár? II.

Az előző cikkünkben négy modell gyerekkori fotóját vehettük szemügyre. Most lássunk újabb hat modellt, akik már gyerekkorukban is előszeretettel álltak a kamera elé.

Anna Selezneva az orosz fővárosban, Moszkvában született 1990. július 29-én. Orosz apa és örmény anya jóvoltából. Anna 2007-ben kezdte modellkarrierjét, ekkor szerződtette le a párizsi Silent modellügynökség. Anna többször szerepelt a Vogue különböző kiadásainak, a Numéro magazinok címlapján. A különleges szépségű lány kegyeit olyan márkák keresték eddig is, mint az Emporio Armani, Versace, Calvin Klein vagy Mango. Jelenleg azonban a Plein Sud- és Hunky Dory-divatházak kampányaiban vesz részt. Miss Selezneva jelenleg a világ 39. legkeresettebb topmodellje a models.com szerint.

Chanel Iman 1990. december 1-jén született Atlantában. Az egzotikus szépségű lány 2006-ban került a figyelem központjába, amikor harmadik helyezést ért el a Ford Models Az év szupermodellje versenyén. Természeresen a Ford Models rögtön le is szerződtette. Chanel az évek során olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Gap, Ralph Lauren vagy a DKNY. Az ismertséget még is az hozta meg számára amikor 2009-ben ő is részt vehetett a Victoria's Secret Fashion Show-n. Ettől fogva szerződésben állt a márkával, és 2011-ben ki is nevezték angyallá. Sajnos együttműködésük nem tartott sokáig, ugyanis 2012 végén a VS felbontotta Chanel szerződését, és a márka év végi bemutatóján sem jelent meg. Jelenleg az SFA, a Target és a Forever 21 kampányaiban vesz részt.

A 28 éves Magdalena Lengyelországban látta meg a napvilágot, Gdañsk városában. Nem vágyott modellkarrierre. Építészetet tanult Franciaországban, ám édesanyja minden bizonnyal meglátta lányában a szupermodellt, és beküldte Magdalena néhány amatőr fotóját egy varsói modellügynökségnek. 1999-ben megnyerte a Waterproof Model Searchöt az akkor tizenhat éves Frackowiak. 2006 óta modellkedik szakmaszerűen, és azóta olyan márkák foglalkoztatják, mint a Kenzo, Nine West vagy a Victoria's Secret. Jelenleg a Prada, Mac & Co és a Lucky Brand márkák arca.

Jacquelyn Jablonski 1992 áprilisában látta meg a napvilágot a New Jersey-i Fair Haven városában. Tinédzserként egy kávéházban dolgozott, itt fedezte fel egy modellügynök. Jacquelyn 2007 óta modellkedik, és eddig olyan márkáknak dolgozott, mint a Givenchy vagy a Hogan by Karl Lagerfeld. Jelenleg a Tommy Hilfiger, az OVS és az Yves Saint Laurent arca. A models.com szerint a világ 32. legkeresettebb topmodellje.

Selita Ebanks a Kajmán-szigetek fővárosában, George Townban született 1983. február 15-én. A modell ereiben indián, ír, és afroamerikai vér csörgedezik. Hét fiútestvére van. Édesapja később rendőrkapitányként kereste a kenyerét New Yorkban. 17 évesen fedezte fel a Six Flags Great Adventure vidámparkban, New Jersey-ben az Elite modellügynökség egyik munkatársa. Hamarosan Ebanks már a Peter Lindbergh, Bruce Weber, Steven Klein, Carter Smith, Mikael Jansson, Ralph Lauren, Abercrombie & Fitch, Levi's és a Tommy Hilfiger kampányaiban működött közre egyebek között. Később, 2005-től 2009-ig Victoria's Secret-angyal volt. Manapság a filmezés felé kacsingat a gyönyörű modell, idén a The Game vígjátéksorozatban szerepel mint Gloria, illetve szerepet vállalt a 179th Street című akciófilmben, melynek bemutatója 2013-ra várható.


(A képen Selita Ebanks az egyik bátyjával látható.)

Liu Wen jelenleg ázsia első számú modellje. 2005-ben kezdte a szakmát, amikor részt vett a New Silk Road World Model versenyén, de igazán nagy elismerést az jelentett számára, amikor 2008-ban aláírta a Marilyn Agency szerződését. Liu olyan márkák kampányaiban működött közre, mint a ck by Calvin Klein, Benetton vagy a Gap. 2010-től az Estée Lauder egyik arca. Jelenleg a Ck Calvin Klein, Rag & Bone arca, és jelenleg a világ 5. legkeresettebb modellje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek