Starity

Lady Gagához betörtek hálaadás napján

2012. november 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmincöt szörnyecske lopózott be az énekesnő házába hálaadáskor, de nincs ok aggódni, természetesen nem loptak el semmit.

hirdetés
Lady Gagához betörtek hálaadás napján

A little monsterek természetesen nem lopási szándékkal törtek be Lady Gaga házába, hanem hogy együtt ünnepeljenek kedvencükkel. Ám ez Gagának nem volt túlságosan örömteli, bármit is állít.

A Government Hooker énekesnője este éppen anyaszült meztelenül sétált ki a konyhába egy kis éjjeli nassolásra, amikor hatalmas zajt hallott a garázsából. A zaj forrása, mint kiderült, a kis szörnyecskék voltak, akik éppen az egyik slágerét énekelték a popkirálynőnek.

Az eseményt maga Gaga írta ki a Twitterre. Azt írta, hogy nem haragszik, de ha esetleg legközelebb ilyen történne, akkor a rajongóknak szembesülniük kell egy nagy olasz emberrel, aki az alvási szokásokról fogja okítani őket. Ez volt a legkomolyabb fenyegetés Gaga részéről, hisz a rendőrségen sem tett feljelentést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek