Starity

Lady Gagához betörtek hálaadás napján

2012. november 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmincöt szörnyecske lopózott be az énekesnő házába hálaadáskor, de nincs ok aggódni, természetesen nem loptak el semmit.

Lady Gagához betörtek hálaadás napján

A little monsterek természetesen nem lopási szándékkal törtek be Lady Gaga házába, hanem hogy együtt ünnepeljenek kedvencükkel. Ám ez Gagának nem volt túlságosan örömteli, bármit is állít.

A Government Hooker énekesnője este éppen anyaszült meztelenül sétált ki a konyhába egy kis éjjeli nassolásra, amikor hatalmas zajt hallott a garázsából. A zaj forrása, mint kiderült, a kis szörnyecskék voltak, akik éppen az egyik slágerét énekelték a popkirálynőnek.

Az eseményt maga Gaga írta ki a Twitterre. Azt írta, hogy nem haragszik, de ha esetleg legközelebb ilyen történne, akkor a rajongóknak szembesülniük kell egy nagy olasz emberrel, aki az alvási szokásokról fogja okítani őket. Ez volt a legkomolyabb fenyegetés Gaga részéről, hisz a rendőrségen sem tett feljelentést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek