Starity

Bonnie Tyler új reklámfilmmel tért vissza

2012. november 27. 21:09   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 61 éves rocklegenda mégmindig egy igazi energiabomba. Nem elég, hogy már 2007 óta megunhatatlanul ugyanazzal a repertoárral járja a világot, és telt házas koncerteket ad, az eltelt 3 évben ez a második reklámfilmbeli szereplése.

hirdetés
Bonnie Tyler új reklámfilmmel tért vissza

A napokban végre elkezdték vetíteni Ausztráliában az ország egyik legnagyobb bankjának új reklámfilmjét. A Westpac számára készített videóban egy esküvői jelenetbe csöppenünk bele, ahol váratlanul megjelenik Bonnie Tyler is a legnagyobb slágerével. Bár a kisfilm nagyon hasonlít az énekesnő 2010-es reklámfilmjéhez, amit a brit MasterCardnak készített, azzal a különbséggel, hogy akkor egy szupermarket parkolójában adta elő népszerű slágerének átiratát, ami aztán egy hatalmas ünnepségbe torkollott.

Ezt a videót egyébként októberben készítették Malibuban, Los Angelesben, és várhatóan négy hétig szerepel majd az ausztrál tévék reklámblokkjaiban. A MasterCard reklámozása kapcsán a világ vezető gazdasági folyóiratai is beszámoltak arról, hogy Bonnie bankkártya-népszerűsítő kampányban vesz részt. Reméljük, ennek az új reklámfilmnek is nagy sikere és hatása lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek