Starity

Radics Gigi: „Szűzen megyek férjhez!”

2012. november 28. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő titkot árult el magánéletéről Radics Gigi. A Megasztár 16 éves győztese szűzen szeretne férjhez menni.

hirdetés
Radics Gigi: „Szűzen megyek férjhez!”
Fotó: TV2

Bár a mai fiatalok már 14 évesen elvesztik a szüzességüket, de Radics Gigi nem adja olyan könnyen a testét. A mindössze 16 éves Megasztár győztes ritka elvet vall. Ugyanis előző hét szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorban alaposan kifaggatták Gigit magánéletével kapcsolatosan.

„Vágysz valami szerelemfélére?” – kérdezte a műsorvezető. „Még ha vágynék, akkor se lenne rá időm. Biztos lesz majd olyan időszak, amikor azt mondom, most már kell egy pasi, de nem érzem úgy, hogy ennek most lenne itt az ideje” – válaszolta az énekesnő. Saját elmondása szerint még nem volt komolyabb kapcsolata sosem. Egyedül a Megasztárban került közelebb egyik vetélytársához, Burgess Benjihez. A fiút szóba is hozta a rádiósműsor során. „Nagyon tetszett, de a műsor után egy más embert ismertem meg benne” – mondta elkeseredetten.

Így aztán szóba került Gigi szüzessége is. Így beszélt ezzel kapcsolatban Gigi: „Húúú, ez elképzelhetetlen! Jó dolognak tartom, ha házasság előtt nincs semmi. Ez az egyetlen roma hagyomány, amit betartok. A legtöbb roma lány nem engedi, hogy az esküvő előtt ott aludjon a fiú.” Nyilván eközben nem csak egy egyszerű ottalvásra gondolt. „Ragaszkodom ahhoz, amiket elmondtam, ezt az utat szeretném bejárni, tiszteletben tartva a hagyományainkat” – így fejezte be nyilatkozatát a Megasztár-nyertes.

Hogy ebből az egészből mennyi igaz, azt nem tudni. Hiszen már volt példa nem egy olyan sztárra, aki sokáig orránál fogva vezette a világsajtót szüzességével kapcsolatban, miközben már 15 évesen elvesztette ártatlanságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek