Starity

24 évvel fiatalabb férfivel randizik Demi Moore

2012. november 29. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő, aki a szakítás után még hónapokig üldözte szerelmével az exét, most talán továbblépett.

hirdetés
24 évvel fiatalabb férfivel randizik Demi Moore

Miközben Ashton Kutcher és Mila Kunis kapcsolata egyre szorosabbá válik (a hálaadást együtt töltötték Olaszországban), az emberek kicsit sajnálják Demi Moore-t, aki állítólag még mindig nem dolgozta fel, hogy Ashton egy évvel ezelőtt szakított vele. De nem kell aggódni az 50 éves színésznőért – nagyon is elégedettnek tűnik.

A New York Post egyik cikke szerint Moore mostanában egy feleannyi idős férfival randevúzik nagy csöndben. Az új kiszemelt még Ashtonnál is fiatalabb – nyolc évvel! Az új férfiról csak annyit suttognak, hogy a neve Vito Schnabel, a rendező Julian Schnabel 26 éves fia, aki New York Cityben él és dolgozik mint műkereskedő, de a munkája gyakran szólítja Miamiba és Londonba.

Amikor Moore ebben a hónapban Indiába utazott, hogy részt vegyen Naomi Campbell milliomos barátjának, Vladimir Doroninnek a születésnapi partiján, Vito is vele volt, és szemtanúk beszámolója szerint teljesen egymáshoz simulva táncoltak. Moore egyik barátja egy fotót is feltöltött a Twitterre erről az eseményről, de Vito nem látható rajta. A színésznő szóvivője még nem nyilatkozott, és nem erősítette meg a kapcsolatról szállongó híreket.

Köztudott, hogy Moore szereti a fiatalabb férfiakat, Vitóról pedig az derült ki, hogy a nála idősebb nőkhöz vonzódik. 2008-ban, amikor még csak 21 éves volt, az akkoriban 44 éves Elle Macphersonnal járt. Állítólag 2010-ben az akkor 35 éves Liv Tyler volt a barátnője.

Demi Moore ebben a hónapban ünnepelte az 50. születésnapját. Sokak szerint még mindig nincs túl a Két pasi és egy kicsi sztárján. Azonban ha igaz a hír, hogy a fiatal műkereskedővel randevúzgat, akkor úgy tűnik, hogy a csalódás nem akadályozta meg abban, hogy mégis jól érezze magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek