Starity

Szívszorító döntések a Voice második párbaján

2012. december 01. 12:12   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt heti megrázó Párbajok után újabb szívszorító döntésekkel dübörög tovább a Voice. Ismét hat énekestől kellett megválnia a Mestereknek.

hirdetés
Szívszorító döntések a Voice második párbaján
Fotó: TV2

Péntek este a már-már láthatatlan Szabó Kimmel Tamás erőtlen felvezetésével újabb tizenkét remek énekes mérettette meg magát a Voice párbaján. A sort Somló Tamás versenyzői, az egymással egyáltalán nem szimpatizáló Weisz Viktor és Perutsek János nyitották meg. Az Embertelen dallal a két fiú szó szerint végigtombolta a ringet. Bár mindketten remekül teljesítettek, mesterük csak Viktort juttathatta tovább.

Malek Andrea a mestere türelmét alaposan próbára tevő Gyürki Beatrixot és a nála jóval lazább Schweitzer Dórát küldte párbajozni. Nemcsak a mesterek, de a nézők számára sem nyújtott igazi élményt az előadásuk, alulmúlták magukat. Andi a kiegyensúlyozottabb Dórát juttatta tovább. Reméljük Beatrix sértettségében nem lép a kieső Mariann nyomdokaiba.


Fotó: TV2

Jött a sok reklám, majd ismét Malek Andrea választottjai, az időközben elbátortalanodott Torzsa Gabi és az egyre magabiztosabb Kőhegyi Dávid léptek a ringbe. Helyesek és jók voltak, közülük Andi Gabit választotta továbbjutónak.

Aztán a rutinos Fatima és Sudár Anita érkeztek: a két remek énekesnő nagyot alakított, egyikük jobb volt, mint a másik, nemcsak a mestereket, de a nézőket is teljesen elvarázsolták. Végül teljesen megérdemelten Fatima jutott tovább. Aztán a reklámdömping, majd az újabb párbajozók következtek.


Fotó: TV2

Mező Misi mester a jóképű, rendszerető Modor Miltiádészt és a ziláltan elvarázsolt, bohém Gyöngyösi Tamást állította párba. A fiúk hozták a szívdöglesztő formájúkat, de csak Tamás juthatott tovább. Már most borítékolható, hogy mesterének fog még nehéz perceket, fejfájást okozni ez a fiú.

Caramel az őt teljesen elvarázsoló Henderson Dávidot és a rutinosabb, kitartó Burai Krisztiánt párosította össze. Mindkettő versenyző megnyerő személyiség, jó volt nézni és hallgatni őket. Végül sajnos Krisztiántól kellett a nézőknek búcsúznia, mivel Dávidnak most is sikerült a varázslat.


Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek