Starity

Eric Saadét mélyen érintette nagyapja elvesztése

2012. december 01. 23:11   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade a 2008-ban elhunyt nagypapájáról nyilatkozott egyik interjújában, ami a napokban megjelent DVD-n található meg.

hirdetés
Eric Saadét mélyen érintette nagyapja elvesztése

November 28-án jelent meg az Eric Saade – The DVD, amin a koncerten kivül található többek között egy mélyebb interjú is Erickel. A megjelenés napján Eric hivatalos Youtube-csatornájára egy exkluzív részlet került fel ebből az interjúból, amiben a nagypapája elvesztéséről beszél.

„Nagyon nehéz volt. Mindig azt mondta, énekes lesz belőlem, és legyek az, ami mindig is akartam lenni. Anyukám nem tudott támogatni ebben, mert nem volt pénze rá, ahogy nekem sem. De a nagypapámnak sok kapcsolata volt, és egy saját cége is, szóval neki jobban ment anyagilag. Ő biztosította számomra, hogy ki tudjam használni a lehetőségeket. Egy évvel az előtt, hogy megkaptam volna a szóló-szerződésemet, meghalt. Az volt a legrosszabb az egészben, hogy olyan közel volt. Ez volt, ami a legjobban elszomorított.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek