Starity

Papírforma szerint folytatódott az X-Faktor

2012. december 01. 23:11   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy az már borítékolható volt, Zámbó Krisztián után a másik kevésbé kedvelt versenyző, Stone esett ki az X-Faktorból a szombati adásban.

hirdetés
Papírforma szerint folytatódott az X-Faktor
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Az X-Faktor szombat esti adásában a versenyzőknek két dallal kellett megmérettetniük magukat. A zsokénak öltözött Ördög Nóri vezette fel a műsort, mely Oláh Gergővel indult. Ő, aki az idei verseny nagy felfedezettje, most sem okozott meglepetést a nézőknek.

A nézőket megosztó Csobot Adél a tőle megszokott szexisen temperamentumos előadással következett. Jó volt nézni a a magával ragadó sugárzó jókedvét. A csodakrémek és hasonló, állítólag a nézők számára létfontosságú termékek, és műsorok részletes és hosszan tartó bemutatása után a tekintélyes pocakjához keményen ragaszkodó Stone Charlie dalával folytatta a műsort.

A jól fésült, kiváló csípőmozgást produkáló Szabó Dávid teljesen meggyőzte Keresztes Ildikót, úgy általánosságban is dicséreteket kapott. Az első kör utolsó fellépője, a verseny egyik nagy ásza, Antal Timi egy gitáros és hegedűs kíséretével népdalt énekelt. Érdekes előadás volt, a mostanában folyó Fölszállott a páva című vetélkedőben biztos díjazott lenne ezzel a dallal.

Az időt és a nézők idegeit húzó reklámblokk után ismét Oláh Gergő varázsolta el a nézőket és Keresztes Ildikót. Feró mentor nagy kedvence Csobot Adél csábító, erotikus mozgással fűszerezte meg az előadását, Stone a nézők érzelmeit célozta meg a dalával a pedellustól kölcsönvett köpenyében. Antal Timi ismét profin remekelt, Szabó Dávid meg a maga lírájával elvolt a színpadon.

A lelkes közös produkció és Wolf Kati kevésbé érdekfeszítő előadása után Stone és Szabó Dávid párbajoztak. A mentorok döntése alapján Szabó Dávid jutott tovább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek