Starity

Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat

2012. december 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár már a nyilvánosság előtt is mutatkozik együtt: legutóbb például a parkban sétálgattak, majd állatkertben jártak.

hirdetés
Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat

Noha mindenki kételkedett Harry Styles és Taylor Swift románcában, úgy tűnik, a pár tényleg komolyan gondolja a kapcsolatát. Nemrégiben lencsevégre kapták őket, amint először mutatkoztak a nyilvánosság előtt: barátaikkal a New York-i Central Parkban vágtak át, majd megcsodálták az állatkert oroszlánfókáit.

Az I Knew You Were Trouble énekesnőjének és a One Direction szívtiprójának élete azonban nem lesz könnyű, mivel a rajongók lépten-nyomon meg szeretnék majd hiúsítani kapcsolatukat – fenyegetéseket korábban is küldtek már Swiftnek, most azonban a Twitter ismét megtelt sértő üzenetekkel: „Szent sz*r! Épp most láttam Harryt Taylor Swifttel! Alig tudtam visszafogni magam, hogy ne dobáljam meg szeméttel!” – írta egy rajongó.

Felreppentek azok a pletykák is, melyek szerint Taylor mindössze exbarátját szeretné féltékennyé tenni azzal, hogy viszonyt folytat a nőcsábásszal, aki már egy ideje szingli. Egy biztos; a countryénekesnő így is, úgy is számíthat a Directionerek haragjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek