Starity

Angelina Jolie gyerekei miatt mond le a színészetről

2012. december 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő úgy véli, végre időt kell szakítania a gyermekeire is, ezért rövidesen háztartásbeli anyává avanzsálja magát.

hirdetés
Angelina Jolie gyerekei miatt mond le a színészetről

37 évesen Angelina Jolie úgy gondolja, ideje nyugdíjba vonulnia. A Channel 4 számára tett nyilatkozata alapján kijelenthetjük, belátta, hogy a dadusok képtelenek megadni az anyai szeretetet és türelmet gyermekei részére.

„Azt hiszem, feladom a színészi karrierem, hiszen a gyermekeim lassan a pubertáskorba kerülnek. Élveztem színésznő lenni. Annyira hálás vagyok a munkámnak, nagyszerű tapasztalatokat gyűjtöttem, és remek élményekben volt részem. De ha holnap haza kellene mennem, nem bánnám, hogy végre a gyerekekkel lehetek. Felkelnék reggel, bekapcsolnám a híradót, mint mindenki más, látnám, mi történik a világgal. Ennek szeretnék a része lenni.”

Persze hozzátette, hogy nem teljesen fog kilépni a rivaldafényből, mivel egy-két mozifilmben azért szívesen feltűnne, de minden bizonnyal ennek a hírnek a gyerekei örülnek a legjobban, hiszen elfoglalt élete miatt alig látják őt otthon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek