Starity

Angelique Boyer újra főszerepben?

2012. december 05. 22:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teresa és a Bűnős vágyak főhősnője, Angelique Boyer újra főszerepet kaphat a mexikói Televisa sorozatgyártócégtől.

hirdetés
Angelique Boyer újra főszerepben?

A mexiói Televisa sorozatgyártócég egy producerének, Salvador Mejíának nem titkolt vágya az, hogy januártól átadja más producernek jelenlegi sorozatát, a Qué bonito amort (Milyen szép szerelem), és máris új projektbe vág.

Az új novella a La tormenta (A vihar) feldolgozása, és a biztos főhős pedig William Levy lesz. Az elmúlt hetekben olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a főhősnőjelöltek között van Lucero, Adela Noriega, Elizabeth Gutiérrez vagy éppen Maite Perroni is. A legújabb információk szerint a szerepet viszont Angelique Boyernek szeretné adni a producer.

A 24 éves francia származású színésznő alig négy hónapja fejezte be legutóbbi sorozatát, az Abismo de Pasiónt (Bűnős vágyak). A sorozat befejeztével sem pihent, hiszen turnéra indult az említett sorozat színházi darabjával, amellyel bejárta egész Mexikót és Amerika egy részét is.

A lehetséges új szerepet egyelőre sem a producer, sem pedig Angelique nem erősítette meg, de nem is tagadta. A novella egyébként a La Tempestad címet fogja viselni, és valamikor tavasszal fog képernyőre kerülni a főműsoridőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek